Erdoğan, Rusya-Ukrayna arasında tansiyon yükselince Gine ziyaretini iptal etti! NATO Zirvesi'ne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika programının üçüncü ayağı olan Gine ziyaretini iptal ettiği bildirildi. Cumhurbaşkanı, bu akşam Senegal'den Türkiye'ye dönecek. Erdoğan'ın yarın çevrim içi gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi'ne katılacağı, bu gerekçeyle Gine-Bissau ziyaretinin ertelendiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrika ziyaretini erken bitiriyor. Ukrayna'da yaşanan gelişmeler üzerine Erdoğan, Afrika programının üçüncü ayağı olan Gine ziyaretini iptal etti.

BU AKŞAM TÜRKİYE'YE DÖNECEK

Cumhurbaşkanı bu akşam Senegal'den Türkiye'ye dönecek.

NATO ZİRVESİ'NE KATILACAK

Erdoğan'ın yarın çevrim içi gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi'ne katılacağı, bu gerekçeyle Gine-Bissau ziyaretinin ertelendiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika ziyareti kapsamında ilk olarak pazar günü Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne gitmişti.

Buradaki temaslarının ardından Erdoğan, dün Senegal'in başkenti Dakar'a geçmişti

 

Erdoğan, Rusya-Ukrayna arasında tansiyon yükselince Gine ziyaretini iptal etti! NATO Zirvesi'ne katılacak ile ilgili etiketler Erdoğan Afrika Ukrayna gine ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.