Erdoğan: Rusya ile aynı anlayışla Azerbaycan'dayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Dağlık Karabağ’da Türk askerinin konumu ile ilgili açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı, “Şu anda orada Rusya hangi anlayış içerisinde yerini alıyorsa aynı şekilde bizim de oradaki gözlem ve denetleme ekiplerimiz aynı anlayışla yerini alacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı'na başkanlık etti.

Grup toplantısı sonrası TBMM Şeref Holü’nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dağlık Karabağ’da Türk askerinin konumu hakkında bilgi verdi.

"GÖRÜŞMELER YAPILACAK"

Erdoğan, “Şu anda orada Rusya hangi anlayış içerisinde yerini alıyorsa aynı şekilde bizim de oradaki gözlem ve denetleme ekiplerimiz aynı anlayışla yerini alacaktır. Şu anda Rusya belirli noktalara yerleşmeye başlamıştır. Gerek Dışişleri Bakanlarımız vasıtasıyla, gerekse Rusya’dan gelen bir heyetle görüşmeler yapılacak” açıklamasında bulundu.

Erdoğan: Rusya ile aynı anlayışla Azerbaycan'dayız ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya dağlık karabağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.