Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Birinci Dünya Savaşı’nın sona erişinin 100. yıldönümü sebebiyle düzenlenen anma programına katılmak üzere Fransa’nın başkenti Paris’e geldi.

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde!Etkinlikler için Paris’e gelen devlet, hükûmet ve uluslararası kuruluşların başkanlarının iştirakiyle düzenlenen sergi ve resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.  

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! - Resim : 2

FRANSA CUMHURBAŞKANI MACRON TARAFINDAN VERİLEN AKŞAM YEMEĞİ

Sergi ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından Orsay Müzesi’nde devlet, hükûmet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğine iştirak etti.

Macron, Merkel ve Katar Emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve eşi Brigitte Macron ile sohbet etti.

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! - Resim : 3

Almanya Başbakanı Angela Merkel ile samimi bir şekilde sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Genel Sekreteri Jose Angel Gurria ve eşi Lulu Quintana De Gurria ile de bir süre görüştü.

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! - Resim : 4

Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic, Libya Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı ve Başbakanı Fayez al-Sarraj, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri ile de bir süre sohbet etti.

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! - Resim : 5

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! - Resim : 6

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! - Resim : 7

Erdoğan, Picasso Bleu et Rose Müzesi’nde! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.