Erdoğan paylaştı: Yerle yeksan etmek boynumuzun borcu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti İl Danışma Meclisi'nde konuşma yaptığı sırada sosyal medya hesabından Bahar Kalkanı harekatına ilişkin yeni görüntüler paylaşıldı. Erdoğan'ın mesajında "Her biri canımızdan birer parça olan askerlerimizin hayatına kast edenleri yerle yeksan etmek boynumuzun borcudur." ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti İl Danışma Meclisi'nde konuştu.

Konuşmasına İdlib şehitleri için Fatiha okuyarak başlayan Erdoğan, "İdlib’de bugüne kadar verdiğimiz şehitlerimizin Rabbim şehadetlerini mübarek eylesin diyorum. Şehit yakınlarımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Hamd olsun bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, mücadelesini akamete uğratmadık" ifadelerini kullandı.

"YERLE YEKSAN ETMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada sosyal medya hesabından Bahar Kalkanı harekatına ilişkin yeni görüntüler paylaşıldı.

Erdoğan'ın mesajında "Her biri canımızdan birer parça olan askerlerimizin hayatına kast edenleri yerle yeksan etmek boynumuzun borcudur." ifadeleri yer aldı.

Erdoğan paylaştı: Yerle yeksan etmek boynumuzun borcu

Erdoğan paylaştı: Yerle yeksan etmek boynumuzun borcu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Cumhurbaşkanı Esed İdlib
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.