'Erdoğan olayı öğrenince yüzünü buruşturdu'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın'ın skandal tweetine tepkisini köşesine taşıdı. Selvi, "Erdoğan’ın, Mehmet Boynukalın’ın 'pamuk' göndermesinden haberi olmadığı anlaşılıyor. Erdoğan duyunca yüzünü buruşturdu" dedi.

Hürriyet'in yazarı Abdulkadir Selvi, Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul ile eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın hakkındaki gelişmelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne geldiğinde verdiği tepkiyi yazdı.

Alpaslan Kuytul’culara camide biber gazlı müdahale ile Ayasofya’nın eski imamı Mehmet Boynukalın’ın büyük tepki çeken 'pamuk' tweetinin AK Parti MYK'de gündeme geldiğini yazan Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, camide onlara müdahale şekli yanlıştı. Onların yaptığı da yanlıştı. İkisi de yanlış diyor. Dini meselelerde siyasetin değil, Diyanet’in konuşması gerektiği üzerinde duruluyor. Erdoğan, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Diyanet’le bir toplantı yapılması talimatını veriyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bir çaba içinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kapsamlı bir toplantı yapılarak, bu konular ele alınacak" ifadelerini kullandı.

Selvi; yazısında Boynukalın'ın skandal tweetiyle ilgili Erdoğan'ın yorumunu da paylaştı. Selvi, "Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mehmet Boynukalın’ın 'pamuk' göndermesinden haberi olmadığı anlaşılıyor. Erdoğan duyunca yüzünü buruşturuyor" ifadelerini kullandı.

'Erdoğan olayı öğrenince yüzünü buruşturdu' ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Boynukalın ayasofya eski imamı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.