Erdoğan: "Milletimizden aldığımız güçle bu oyunu bozacağız"

'İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, '2023'te sinsi planlarını çöpe atacağız. Milletimizden aldığımız güçle bu oyunu bozacağız.' dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Galatasaray NEF Stadı'na gelişiyle başladı. AK Parti İstanbul'da 'Büyük İstanbul' buluşması gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Stadyumu'na geldi. Program İstiklal Marşı ile başladı.

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı"nda konuşuyor.

ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyumu hınca hınç dolduran yaklaşık 70 bin kişiye hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Fatih'in yadigârı İstanbul'u 2053 vizyonuyla yeniden medeniyetimizin şahikası yapmak için 7/24 mücadele eden herkese şükranlarımı sunuyorum.

Buradan İstanbul'un 39 ilçesinin her bir mahallesindeki sokağındaki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Tempomuzu daha da artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız.

Durmadan, usanmadan yılmadan Türkiye'nin alt yapısını biz değiştirdik. Üst yapısını da biz inşa edeceğiz.

Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.

Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. İstanbul'da seçime kadar her haneyi en az 2 hatta daha fazla ziyaret ederek sahada boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayında tamamlayacağız.

Birileri yuvarlak masasının etrafında dönedursun. Biz sahayı emekle, azimle ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız.

AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu milletin ta kendisidir. Bizler milletin emanetçisiyiz.

Bu kadro 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir.

Ey İstanbul, AK Parti husumeti kisvesi altında milletimizle bin yıllık hesabını görme hevesini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız?

Saflarımızı sıkı tuttukça önümüze tuzak koysalar da vız gelir.

Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. Finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz.

Her birimiz kendi oy kullandığımız sandığın üyeleri ile en kısa sürede bir araya geleceğiz. İkamet ettiğimiz yerdeki AK Parti üyeleri ile temasa geçeceğiz. Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği 85 milyonun tamamına yayacağız. Haneyi, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez. Varsın birileri sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz doğrudan insanımıza gideceğiz. Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle kurduğumuz o güçlü bağ vardır.

"SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK KADROYA SAHİP TEK PARTİ BİZİZ"

Ülkemizin bugün yaşadığı sorunları çözebilecek yegane vizyona, kadroya sahip tek parti biziz. Muhalifler bile alenen ikrar edemeseler bile bu gerçeği dost ortamlarında ifade etmekten kendilerini alıkoyamıyorlar. Son bir ayda TOKİ'nin 500 bin konut, 1 milyon arsa kampanyasıyla, Togg'un üretime geçmesiyle, dünyanın en yüksek barajından biri Yusufeli Barajı'nın su tutmasıyla başlamasıyla, 7 yılda baraj kendini finanse edecek. Bunu AK Parti yapar.

Pençe-Kilit Operasyonları ve Suriye'de 480 teröristi etkisiz hale getirdik.

"İŞARET FİŞEĞİNİN HERKES TARAFINDAN GÖRÜLMESİNİ SAĞLAYAN BİR PROGRAM OLACAK"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe şu ifadeleri kullandı:

"Bu millet çok partili hayata geçtiğimiz günden beri kendi isteklerini sandıktan almayı başarmış bir millettir. Demokrasi ve hukuk içerisinde kalarak kendi taleplerini gerçekleştirmeyi başarmış, ender milletlerden bir tanesidir. Yine 2023'te bu kazanımlarımızı soldurmak isteyen yerel ve küresel işbirlikçilerine sandığın içerisinde en güzel dersi vererek iradesini sapasağlam tutarak solduramayacaklarını ve olmaya devam edeceğimizi göstereceğiz. İradeyle bunu kastediyoruz, zaferle de başarıyı 85 milyon olarak Türkiye'nin hakikaten bugün geldiği noktanın daha da ileriye taşınacağını. 27 Kasım'da burada düzenleyeceğimiz ve 100 bin sandık görevlimizle, mahalle ilçe teşkilatlarımızla, İstanbullu hemşerilerimizle olan buluşmamıza da tüm kardeşlerimizi de davet ediyoruz. İstanbul'un coşkusu, İstanbul'un hazır olduğunu ve İstanbul'un sözünü buradan hep birlikte haykıracağız diyorum. Bu çalışmaya verecekleri ve "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer, İstanbul'un yolunda biriz" çalışmasına katkı sunacak tüm teşkilat mensubu kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum. Türkiye içinde, İstanbul'umuz için de. Cumhurbaşkanımız Yüz yüze "100 gün" programı için 2023'ün başarısının ve zaferinin işaret fişeğidir dedi. İnanıyorum ki 27 Kasım da, Pazar günü burada gerçekleştireceğimiz program "Birlik, İrade, Zafer" programı, işaret fişeğinin herkes tarafından görülmesini sağlayan bir program olacak. O nitelikte o mahiyeti de karşılayacak. Burada önemli olan 100 bin sandık görevlimizin teşkilat mensubumuzun mahallelerimizin, üyelerimizin buraya gelip gelmemesi ehemmiyet taşımakta, en önemli olan şey, buranın oluşturacağı manadır" dedi.

Erdoğan: "Milletimizden aldığımız güçle bu oyunu bozacağız" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.