Erdoğan millete sesleniş konuşması ne zaman? Ulusa sesleniş hangi gün, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması, Kurban Bayramı tatili öncesinde vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında yer aldı. Erdoğan’ın millete sesleniş konuşmasında bayram tatili süresi hakkında açıklama yapması beklenmekte. Peki, millete sesleniş konuşması ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Temmuz Cuma gününde Cuma namazı çıkışında basın mensupları ile bir araya geldi. Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? sorusuna yanıt veren Erdoğan, ''Kurban Bayramı'yla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Bayram tatili kararını Millete Seslenişte halkıma duyuracağım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını merak eden vatandaşlar, “Erdoğan millete sesleniş konuşması ne zaman” sorusuna yanıt aradı.

Erdoğan Millete Sesleniş Konuşması Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ile ilgili olarak, “Kurban bayramıyla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Çünkü tatil süreci sanki böyle 10 ile 9 arasında olacak gibi. Ama bunu en azından millete seslenişte halkıma duyuracağım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Millete Sesleniş konuşmasını 12 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirmesi bekleniyor.

Temmuz ayının 19'unda öğleden sonra başlayacak olan 2021 Kurban Bayramı tatilinin hemen öncesindeki yarım gün ve 15 Temmuz'un sonrasındaki 2 gün ile birleştirilerek 11 günlük bir tatil olması yönündeki bilgiler birazdan netlik kazanacak.

15 Temmuz 2021 Perşembe: Resmi Tatil
16 Temmuz 2021 Cuma: Tatil kararı verilmedi.
17 Temmuz 2021 Cumartesi: Hafta sonu
18 Temmuz 2021 Pazar: Hafta sonu
19 Temmuz 2021 Pazartesi: Kurban Bayramı arifesi
20 Temmuz 2021 Salı: Kurban Bayramı 1. Gün
21 Temmuz 2021 Çarşamba: Kurban Bayramı 2. Gün
22 Temmuz 2021 Perşembe: Kurban Bayramı 3. Gün
23 Temmuz 2021 Cuma: Kurban Bayramı 4. Gün
24 Temmuz 2021 Cumartesi: Hafta sonu
25 Temmuz 2021 Pazar: Hafta sonu

Erdoğan millete sesleniş konuşması ne zaman? Ulusa sesleniş hangi gün, saat kaçta? ile ilgili etiketler Erdoğan Kurban Bayramı Millete Sesleniş ulusa sesleniş Kurban bayramı tatili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.