Erdoğan liderliğinde kenetlenmeye çağırdı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın skandal sözleri sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Altun, "Biden’ın ifşa ettiği içimizdeki mandacılara sahiden tek söz söylemeyecek misiniz?" diyerek, Atatürkçüleri Erdoğan'ın liderliği altında "kenetlenmeye" çağırdı.

Cumhurbaşkanlığı İetişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi, KADEM Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Fatmanur Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın 2019 Aralık'ında verdiği bir röportajda yer alan Türkiye ve Erdoğan ile ilgili açıklamaları üzerine bir çağrıda bulundu.

 

"ÜLKENİZLE İLGİLİ UFKUNUZ BU MU?"

Twitter hesabından "Biden’ın ifşa ettiği içimizdeki mandacılara sahiden tek söz söylemeyecek misiniz? Ülkenizle ilgili ufkunuz bu mu?! Gözünüz mü bağlı, gönlünüz mü?!" diye yazan Altun, Atatürkçüleri Recep Tayyip Erdoğan liderliği altında "kenetlenmeye" çağırdı.

Fatmanur Altun, "Günümüzün manda ve himayecilerine, Atatürk’ün ifadesi ile gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde olan iç bedhahlara karşı bütün gerçek Atatürkçülerin Recep Tayyip Erdoğan liderliği altında kenetlenmesi, kendileri açısından, tarih karşısında en tutarlı ve sahici duruş olacaktır." dedi.

Altun'un paylaşımları şu şekilde;

Erdoğan liderliğinde kenetlenmeye çağırdı

Erdoğan liderliğinde kenetlenmeye çağırdı - Resim : 2

Erdoğan liderliğinde kenetlenmeye çağırdı ile ilgili etiketler Fahrettin Altun Fatmanur Altun Joe Biden atatürkçülere çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.