Erdoğan Kurban Bayramı namazını nerede kılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’te partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı’nda KKTC ziyaretine de değinen Erdoğan, bayram namazını da Kıbrıs’ta idrak edeceğini söyledi.

Meclis’te AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı’nda KKTC’yi ziyaret edeceklerinden söz etti. Erdoğan, Salı günü Kurban Bayramı’nı karşılayacağız. Bizlerde bir gün öncesinden KKTC’ye gideceğiz. Geniş bir heyetle orada olacağız.” dedi.

Erdoğan açıklamasının devamında, “Kurban Bayramı’nı bu sene KKTC'deki kardeşlerimizle kutlamak onlara da bizlere de ayrı bir sevinç kaynağı olacaktır. Hem bayramlaşmış hem de 20 Temmuz törenine katılmış olacağız." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan, "Bayram namazını da Kıbrıs’ta idrak edeceğiz. Meclis'te Kıbrıslı milletvekilleriyle bir araya geleceğiz. Tüm dünyaya kararlılık mesajı olarak yayılacağına inanıyorum.” sözlerini dile getirdi..

 

Erdoğan Kurban Bayramı namazını nerede kılacak? ile ilgili etiketler Erdoğan Kurban Bayramı bayram namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.