Erdoğan konuştu, dolar düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma namazının ardından gündeme ilişkin yaptığı açıklamalar sırasında 7,36 seviyesinde olan dolar, 7,15'lere kadar düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kıldığı cuma namazının ardından gündeme ilişkin açıklamalarına başlarken dolar/TL kuru 7,36 seviyelerinde seyrediyordu. Erdoğan'ın açıklaması sırasında ekonomiye ilişkin verdiği güçlü mesajlarından ardındandolar/TL kuru 7,15 seviyelerine kadar düştü. Bu da Erdoğan'ın güçlü ekonomi mesajlarının piyasalar tarafından olumlu algılandığı gösterdi.

DOLARDAKİ DALGALANMA

Erdoğan'ın dolardaki dalgamaya ilişkin şu açıklamada bulunmuştu:

Bu konu yerli yerine oturacak. Türkiye'de sistem oturdu. Bu bazı zamanlarda tırmanış ve inişler oluyor. Yılbaşında 10 lira falan diyorlardı. İş şimdi olduğumuz noktalarda. Koronavirüs gelişmeleri, Beyrut'ta yaşananlar ortada. TL'nin yerli yerine oturacağına inanıyorum. Altının, dövizin yerli yerine oturacağını düşünüyorum. Bunu görmemiz lazım.

Erdoğan konuştu, dolar düştü ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.