Erdoğan kompleksleri doruk yaptı! Almanlardan akla zarar bir yalan daha...

Alman Die Welt gazetesi, Samsun'daki oynanan Atiker Konyaspor-Beşiktaş Süper Kupa maçındaki olayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağladı... Olayları çıkaranların "Erdoğan yanlısı" olduğunu ileri süren gazete, olayların Türkiye'ye yayıldığını da iddia etti...

Samsun'daki Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek, Süper Kupa'nın sahibi olduğu maç sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürdü...

Maç oynanırken her iki tribünde de provokatif olaylar yaşandı. Patlayıcıların iki taraftar tribünlerinden birbirlerine atılması sonrası yaşanan gerginlik bir türlü yatıştırılamadı.

suIper_kupa2

Her iki takımın tribünlerinde de provokatörler başroldeydi. Taraftarlara sık sık sahaya inmeleri için telkinlerde bulunuldu.

HOLİGANLARIN ARASINA SIZDILAR

Çocukların yiyeceği cipslerin bile stadyumlara alınmadığı bir ortamda sayısız patlayıcı ve meşalenin içeriye nasıl sokulduğu soru işaretlerine neden oldu.

Holiganlar daha stada girmeden provokasyonların başladığı da belirlendi. Beşiktaşlı taraftarı taşıyan otobüste yapılan aramada çok sayıda kesici alet ele geçirildi.

nuriye_semih

Beşiktaşlıların yanlarında getirdiği, üzerinde ''Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa'' yazılı pankart ‘izin alınmadığı’ gerekçesiyle içeri sokulmadı.

Oysa Çarşı grubunun arasına karışan terör yanlıları, terör örgütü DHKP-C’nin propagandasını içeren dövizi herkesin gözü önünde açtı.

Cenk Tosun'un golü sonrası Konya tribünlerinden sahaya giren taraftarlar ve atılan kelebek tipi çakı ile olaylar doruk yaptı.

suIper_kupa4

Maçın bitiş düdüğü sonrasında da sahaya dalan yeşil beyazlı taraftarlardan bazıları Beşiktaşlı oyuncuları hedef aldı...

Bu olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

ALMANLAR FIRSATI KAÇIRMADI

Ancak Türkiye’ye karşı her platformda karalama kampanyası başlatan Almanya, olaylı karşılaşmanın ardından saldırıya geçti.

Die Welt gazetesi, provokatörlerin başrolde olduğu olaylardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tuttu.

suIper_kupa_3

Saldırganlar için ‘Erdoğan yanlısı’ uydurmasını ortaya atıp, ‘karışıklığın yurt geneline yayıldığı’ yalanına başvurdu.

Almanlar, dünyanın hiçbir yerinde benzer olaylar yaşanmıyor algısı oluşturmaya çalıştı.

Türkiye’yi ‘kaos ülkesi’ olarak göstermek için her yola başvurdular.

Kaynak: Güneş Gazetesi

Erdoğan kompleksleri doruk yaptı! Almanlardan akla zarar bir yalan daha... ile ilgili etiketler Beşiktaş Erdoğan die welt Atiker Konyaspor süper kupa olaylar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.