Erdoğan, Kasımpaşa'dan tanıdığı esnafı görünce konvoyunu durdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Angela Merkel ile görüşmesi öncesinde Sarıyer'de konvoyunu durdurarak Kasımpaşa'dan tanıdığı kafe sahibi ile sohbet etti. Erdoğan ile konuşmasının ardından gazetecilere açıklama yapan kafe işletmecisi Bülent Safkan, "Ben de Kasımpaşalıyım. Halimizi hatırımızı sordu. İşlerimizi sordu. Eski günleri yad ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile görüşmesi için Sarıyer'de bulunan Huber Köşkü'ne gittiği esnada konvoyunu durdurarak Kasımpaşa'da tanıdığı kafe işletmecesi Bülent Safkan ile sohbet etti.

Erdoğan, Kasımpaşa'dan tanıdığı esnafı görünce konvoyunu durdurdu

"KASIMPAŞA'DA BERABERDİK"

Bir süre Safkan ile sohbet eden Erdoğan daha sonra Huber Köşkü'ne gitti. Safkan, Erdoğan'la yaptığı sohbeti anlattı. Safkan, "Ben de Kasımpaşalıyım. Halimizi hatırımızı sordu. İşlerimizi sordu. Şükür dedik. Herhangi bir sıkıntının olmadığını ifade ettik. Tesadüf gördük birbirimizi. Eski günleri yad ettik. Kasımpaşa'da beraberdik o zaman ki dönemlerde" diye konuştu.

Erdoğan, Kasımpaşa'dan tanıdığı esnafı görünce konvoyunu durdurdu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer Kasımpaşa konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.