Erdoğan: Kanser hücresi gibi yayılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. Uluslararası Medya ve İslamofobi Sempozyumu'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "İslam korkusu değil İslam düşmanlığı ile karşı karşıyayız. Batı başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde İslam düşmanlığı hastalığı tıpkı kanser hücresi gibi hızla yayılmaktadır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Uluslararası Medya ve İslamofobi Sempozyumu'nda önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Karşımızdaki mesele İslam korkusu değil. İslam düşmanlığıdır.

Batı başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde İslam düşmanlığı hastalığı tıpkı kanser hücresi gibi hızla yayılmaktadır. İslam düşmanlığı artık anayasalara ve kanunlara dercedilmeye başlanmıştır.

Anadolu'yu ve Kudüs'ü ele geçirme hülyasıyla gerçekleştirilen Haçlı seferleri yıkımlarla dünya tarihinin seyrini değiştirmiştir. Batı, Türklerin şahsında somutlaştırdığı Doğulu toplumlara karşı kinini oryantalizm adı altında korumuştur. Son örneği de Avusturya Başbakanlık binasına terörist İsrail'in bayrağını çekmeyi koyuyorsa bunun nereye varacağını anlamak mümkündür.

"BATI İSLAM DÜŞMANLIĞI YARIŞINA GİRMİŞTİR"

Batı ülkelerinde kamu otoritelerii bir İslam düşmanlığı yarışına girmiştir. Özgürlüğün ortadan kalktığı yerde refah da uzun süre kalmaz.

İkinci Dünya Savaşı'nda Yahudi soykırımını özel bir paranteze alanlar bu kez de müslümanları hedef tahtasına oturtmuşlardır.

33 ŞEHİT İÇİN MESAJ

PKK tarafından Bingöl Elazığ yolunda otobüslerinin önü kesilerek alçakça şehit edilen 33 sivil ve askerimizi rahmetle yad ediyorum

"Ülkemizde yıllardır süren laiklik tartışmalarının gerisinde dini özgürlüklerin korunmasından ziyade yasaklanması niyetlerinin yol açtığı gerilimler vardır."

"Dünyadaki 7,5 milyarı aşkın insanın her birine İslam'ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız."

Erdoğan: Kanser hücresi gibi yayılıyor ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslamofobi Medya ve İslamofobi Sempozyumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.