Erdoğan, İmamoğlu'nu tablet ile vurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullu öğrencilere 40 bin tablet dağıtılacağını açıklayarak reklam kampanyası başlattı. Buna karşın 926 bin 544 nüfusa sahip Şahinbey Belediyesi'nin 50 bin tablet dağıtması sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu pandemi döneminde otobüs ve metrobüs seferlerinin arttırılmaması sonucu toplu taşımada yoğunluğa neden olmakla eleştiriliyor.

Virüsün yayılımına engel olmak için gerekli adımları atmakta yetersiz kalan İmamoğlu 16 milyon İstanbulluya 40 bin tablet dağıtılacağını açıkladı.

Sosyal medyada yardımları az bulan vatandaşlar İmamoğlu'na 926 bin 544 nüfuslu Şahinbey Belediyesi'ni örnek gösterdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun 50 bin tablet dağıtması vatandaşın takdirini topladı. 

''ALGI DEĞİL İCRAAT İSTİYORUZ''

İki belediyenin nüfus ve mali güçleri arasında büyük fark olmasına rağmen İmamoğlu'nun, Şahinbey Belediyesi'nin gerisinde kalması vatandaşların gözünden kaçmadı. Vatandaşlar sosyal medyada İmamoğlu'na ''Algı değil icraat istiyoruz'' eleştirisinde bulundu. Sosyal medyada vatandaşların eleştirisine uğrayan CHP'li İmamoğlu'na bir tepki de siyasetin zirvesinden geldi. Erdoğan İmamoğlu'nu eleştirirken, Şahinbey Belediyesinden ise övgü ile bahsetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TABLET YORUMU

Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ŞahinBey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu örnek gösterdi.

Erdoğan açıklamasında ''Geçtiğimiz günlerde baktım birisi öğrenci sayısının 3.5 milyonu geçtiği İstanbul'da 40 bin tablet dağıtmakla övünüyor. MEB'in dağıttığı 2 milyonu aşkın tableti bir kenara bırakıyorum, sadece Şahinbey ilçe belediyesinin dağıttığı 50 bin tableti kimse görmek istemiyor'' sözleri ile Mehmet Tahmazoğlu'na övgüde bulundu.

 

 

 

 

Erdoğan, İmamoğlu'nu tablet ile vurdu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu istanbul büyükşehir belediye Şahinbey Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.