"Erdoğan ile Putin arasında gizli bir mutabakat var!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Putin ile İdlib mutabakatının satır aralarını kaleme alan Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında 'Erdoğan'ın sözleri gizli anlaşmaya mı dayanıyor?' ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın “Önümüzdeki dönemde Fırat’ın doğusunu da kapsayacak şekilde Suriye’de güvenli bölgeleri genişletmeye devam edeceğiz” sözlerinin Soçi anlaşmasının sadece İdlib'le sınırlı olmadığının sinyali olduğunu aktardı.

Erdoğan'ın ABD'deki bu mesajının dikkat çekici olduğunu vurgulayan Selvi, "Yukarıdaki sözlerden anlaşıldığı kadarıyla Erdoğan ile Putin’in Suriye mutabakatı sadece İdlib’le sınırlı değil. Bu noktayı sorduğum yetkililer, İdlib anlaşmasının 10. maddesine dikkat çekiyorlar." dedi.

"GİZLİ BİR MUTABAKAT VAR"

maddedeki 'Suriye'deki terörizmle mücadele' ifadesine dikkat çeken Selvi, "Belli ki Erdoğan ile Putin arasında 10. maddenin altını dolduran gizli bir mutabakat var. Tabii ülkeler her şeyi açıklamaz." dedi.

"Erdoğan ile Putin arasında gizli bir mutabakat var!" ile ilgili etiketler Putin Erdoğan gizli mutabakat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.