Erdoğan ile Karamollaoğlu'nun görüşmesinde ittifak gündeme geldi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu kabul etti. 1,5 saat süren görüşmenin ardından bir açıklama yapan Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'na uyum yasalarıyla ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik, fikirlerimizi, kanaatlerimizi söyledik. Son gelişmelerle ilgili olarak da bir fikir teatisinde bulunduk. Şimdilik bu kadar." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu kabul etti.

20180209_2_28610886_30594924

YAZICI KARŞILADI

Karamollaoğlu, Erdoğan ile görüşmek için AK Parti Genel Merkezi’ne gelişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı karşıladı.

20180209_2_28610868_30594867

GÖRÜŞME 1,5 SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, Karamollaoğlu ile 1,5 saat süren bir görüşme yaptı.

Karamollaoğlu, parti genel merkezinden ayrılırken, gazetecilere açıklamada bulundu.

Temel Karamollaoğlu, "Sadece şunu söyleyeyim; biz Sayın Cumhurbaşkanı'na uyum yasalarıyla ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik, fikirlerimizi, kanaatlerimizi söyledik. Son gelişmelerle ilgili olarak da bir fikir teatisinde bulunduk. Şimdilik bu kadar." dedi.

Karamollaoğlu, "İttifak konusu gündeme geldi mi?" şeklindeki sorular üzerine, "Teşekkür ediyorum, benim söylediğim kadarıyla, o kadar." yanıtını verdi.

Erdoğan ile Karamollaoğlu'nun görüşmesinde ittifak gündeme geldi mi? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi AK Parti genel başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.