Erdoğan ile Bahçeli seçim tarihi konusunda mutabık kaldı

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Erdoğan - Bahçeli zirvesinin detayları netleşmeye başladı. Ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarla erken seçim olmayacağını söyleyen iki lider, yaptıkları görüşmede de 2023 tarihinde mutabık kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün Beştepe'de bir araya geldi. İki lider arasındaki görüşme 50 dakika sürdü.

Son olarak 27 Mayıs'taki Yassıada Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışında bir araya gelen iki lider, bu görüşmelerinde seçimlerin hangi tarihte gerçekleşeceği hususunda tarih belirledi.

MHP'DEN MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN TAM DESTEK

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre, temmuz ayında gerçekleştirecek Meclis Başkanlığı seçimi için Erdoğan'a tam desteğini sunan Bahçeli, konuyla ilgili olarak "MHP aday çıkarmayacak, AK Parti'nin adayını destekleyecek. Takdir sizin" dedi.

ERKEN SEÇİM İÇİN TARİHTE ANLAŞTILAR

İki lider aynı zamanda erken seçim tartışmalarını da ele aldı. Erken seçim tartışmalarını "gereksiz" bulduğunu belirten Cumhur İttifakı'nın ortakları seçim takvimi için "2023'te teyitleştiği" bildirildi.

Erdoğan ile Bahçeli seçim tarihi konusunda mutabık kaldı ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP seçim 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.