Erdoğan ile Aliyev'den şükür namazı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dağlık Karabağ'ın Ermenistan'ın işgalinden kurtarılması nedeniyle düzenlenen zafer törenine katılmak için Azerbaycan'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte şükür namazı kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1992 yılında Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ'ın tekrar Azerbaycan topraklarına katılmasını kutlamak için Azerbaycan'a gitti.

BİRLİKTE ŞÜKÜR NAMAZI KILDILAR

Azerbaycan'ın lideri Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Bakü'deki Şehitler Camii'nde şükür namazı kıldı.

 Erdoğan ile Aliyev'den şükür namazı

Erdoğan ile Aliyev'den şükür namazı ile ilgili etiketler Ermenistan Türkiye namaz Cumhurbaşkanı Erdoğan Azeraycan İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.