Erdoğan ile Aliyev'den şükür namazı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dağlık Karabağ'ın Ermenistan'ın işgalinden kurtarılması nedeniyle düzenlenen zafer törenine katılmak için Azerbaycan'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte şükür namazı kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1992 yılında Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ'ın tekrar Azerbaycan topraklarına katılmasını kutlamak için Azerbaycan'a gitti.

BİRLİKTE ŞÜKÜR NAMAZI KILDILAR

Azerbaycan'ın lideri Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Bakü'deki Şehitler Camii'nde şükür namazı kıldı.

 Erdoğan ile Aliyev'den şükür namazı

Erdoğan ile Aliyev'den şükür namazı ile ilgili etiketler Ermenistan Türkiye namaz Cumhurbaşkanı Erdoğan Azeraycan İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.