Erdoğan, Hırvat Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6,3 büyüklüğünde depremle sarsılan Hırvatistan'ın Cumhurbaşkanı Milanoviç ile telefonla görüştü. Erdoğan, görüşmede, deprem dolayısıyla Milanoviç'e ve Hırvat halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yardım teklifinde bulundu...

Hırvatistan bugün meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan deprem dolayısı ile telefonla aradığı Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanoviç ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan görüşmede, Hırvatistan'da meydan gelen deprem nedeniyle Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanoviç’e ve Hırvat halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye'nin "kara gün dostu" olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, arama kurtarma başta olmak üzere, gerekebilecek tüm yardımları temin etmeye hazır olduklarını söyledi.

Erdoğan, Hırvat Cumhurbaşkanı ile görüştü ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hırvatistan deprem Zoran Milanoviç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.