Erdoğan: Hayatını kaybeden sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğünde katıldığı iftarın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada tüm sağlık çalışanlarına tesşekkür etti. Erdoğan hayatını kaybeden sağlık çalışanları için ise "Bu süre içerisinde verdikleri bu mücadeleyle Hakk'a yürüyenler inanıyorum ki sevgili peygamberimizle komşu olacaklardır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğünde açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Koronavirüs salgını sürecinde birçok vatandaşımızı kaybettik ama bunun yanında birçok sağlıkçı kardeşimizi de doktorlardan hemşiresine, sağlık memurlarına varıncaya da kadar onları da kaybettik. Bunların içerisinde her kademeden doktorlarımız, hocalarımız vardı. Tüm bu Kovid salgını süresinde onlar hiçbir şeyden yılmadılar, kaçınmadılar. Gerek hastanelerde gerek evlerdeki müdahalelere varıncaya kadar yoğun bir çalışma içerisinde oldular.

Erdoğan: Hayatını kaybeden sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum

Hayatını kaybeden tüm sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Bu süre içerisinde verdikleri bu mücadeleyle Hakk'a yürüyenler inanıyorum ki sevgili peygamberimizle komşu olacaklardır. Çünkü onlar bu mücadeleyi bunun için verdiler. Bu akşam beraber iftar yaptığımız kardeşlerimiz her biri üçer kişilik gruplar halinde ev ev dolaşıyorlar. Evlere bu sağlık hizmetini götürecek kadar fedakarlık yapıyorlar.

Erdoğan: Hayatını kaybeden sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Sağlık çalışanları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.