Erdoğan, Hatice ananın mutluluğunu paylaştı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütü PKK'nın elinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Cafer Ceylan'ın ailesi ile görüştü.

PKK Terör Örgütü ve işbirlikçileri tarafından evladı dağa kaçırılan Hatice Ana'nın oğlu Cafer Ceylan, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

ERDOĞAN'DAN AİLEYE TELEFON
Yaşanan bu gelişme üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan da aileyi telefonla arayarak mutluluklarını paylaştı. Teslim olan Ceylan'ın anne ve babası ile görüşen Erdoğan'a aile üyeleri teşekkürlerini iletti.

Hatice ana Erdoğan'a '' Allah'ın izniyle biz bütün çocukları bu şekilde dağdan indiririz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin'' şeklinde seslendi.

O anlara ait videoyu görüşme sırasında Erdoğan'ın yanında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından paylaştı.

Erdoğan, Hatice ananın mutluluğunu paylaştı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu PKK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.