Erdoğan: Hamas terörist örgüt değildir...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Netanyahu'ya çok sert cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan twitter adresinden yaptığı İngilizce paylaşımda ''Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek, savunmasız insanların ülkesini 60’ı aşkın yıldır işgal eden aparthayd ülkesinin başbakanı. Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye’ye saldırarak gizleyemez. İnsanlık dersi mi istiyorsunuz? 10 Emir’i okuyun.'' ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süre sonra ise Netanyahu'ya gönderdiği ikinci mesajda "Netanyahu'ya hatırlatma: Hamas terörist örgüt değildir ve Filistinliler terörist değildir. Filistin vatanını işgal eden bir güce karşı savunan bir direniş hareketidir. Dünya, Filistin halkının ezilenlere karşı dayanışma içinde duruyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Hamas terörist örgüt değildir... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Netanyahu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.