Erdoğan grup toplantısında belgelerle cevap verecek

Muhalefetin bir süredir diline doladığı Merkez Bankası'nın rezervindeki '128 milyar dolar kayboldu' iddiasına Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez belgelerle yanıt verecek. Kurmaylarına "Biz kendi icraatlarımızı anlatmaya devam edelim. CHP yalan siyaseti ile algı oluşturmaya çalışıyor" diyen Erdoğan, vatandaşın içinin rahatlaması için tüm iddiaları yeniden yanıtlayacak.

CHP’nin bir süredir diline doladığı “128 milyar dolar nerede?” sorusuyla oluşturmaya çalıştığı algı operasyonu önceki gün AK Parti MYK’nın gündemine geldi.

Yeni Şafak'ın haberine göre: Erdoğan’ın konuyla ilgili kurmaylarına, “AK Parti 11 milyon üyesi ile dev bir teşkilata sahip. Biz kendi icraatlarımızı anlatmaya devam edelim. 1.5 milyon üyesi bile olmayan CHP yalan siyaseti ile algı oluşturmaya çalışıyor” dediği öğrenildi.

Erdoğan’ın bugün partisinin grup toplantısında CHP’nin 128 milyar dolar iddiasına belgelerle cevap vereceği kaydedildi.

Erdoğan grup toplantısında belgelerle cevap verecek

GRİ PASAPORTA KISITLAMA

Bazı belediyeler aracılığıyla kamu görevlisi olmayan kişilere hizmet damgalı pasaport sağlanarak yurt dışına çıkarılması ve konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı soruşturma da toplantıda gündeme geldi. Erdoğan’ın, konunun takipçisi olunması yönünde talimat verdiği belirtildi. Ayrıca, gri pasaport verilmesine ilişkin yönetmelikte değişiklikler yapılarak bazı kısıtlamalar getirilebileceği, hatta yasal bir düzenleme de yapılabileceği ifade ediliyor.

Erdoğan grup toplantısında belgelerle cevap verecek ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Merkez Bankası rezerv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.