Erdoğan gördükten sonra kendini imha edecek!

AK Parti teşkilatı temayül yoklamaları yeni geliştirilen bir sistemle merkeze aktarılacak. Son oy kullanıldıktan itibaren temayül yoklaması en geç bir saat içerisinde bütün sonuçları ve değerlendirmeleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde olacak. Yoklama sonucu Erdoğan tarafından görüldükten sonra kendi kendini imha edecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, teşkilat temayül yoklamasını kısa bir süre içerisinde belirlemek üzere yeni bir sistem geliştirdiklerini açıkladı.

Yavuz, “Aday belirleme işleri bizim hukuk sistemimize göre 3 yöntemle belirleniyor. Bunlardan birincisi merkezi yoklama, ikincisi ön seçim, üçüncüsü ise teşkilat yoklaması. Partilerin çoğu merkezi yoklama ile bunu yapıyor. Biz merkezi yoklama ile yaparken aynı zamanda teşkilat temayül yoklaması diye adlandırdığımız bir eğilim belirlemesine gidiyoruz. Teşkilat temayül yoklamasını belirlemek üzere geçen döneme baktığımızda 3 ayrı hafta illere gidilerek bu yoklamalar yapılmaya çalışıldı. Bu sefer diyoruz ki; öyle bir sistem geliştirelim ki geleneksel yöntemlerin ortaya çıkarttığı güzellikleri bertaraf etmeden yeni bir yöntemle biz bunu bir günde elde edelim. Teşkilat temayül yoklaması, yeni kurguladığımız sistemle bir günde son oy kullanıldıktan itibaren bir saati bulmayacak kadar kısa bir zaman dilimi içerisinde bütün sonuçları ve değerlendirmeleriyle Sayın Cumhurbaşkanımızın önünde olacak." dedi. 

Erdoğan gördükten sonra kendini imha edecek!

Yeni sistemde mahremiyetin ihlal edilmemesi için önlemler de aldıklarını belirten Ali İhsan Yavuz, "Bu sistemi kurgularken birçok şeye dikkat ettik. Bunlar; mahremiyetin ihlal edilmemesi, güvenliğinin harikulade olması ve son derece güvenli bir sistemin ortaya çıkartılması, kimin kime oy verdiğinin de hiçbir şekilde belli olmaması. Bu sistemle birlikte başkası başkasının yerine oy kullanamayacak, sonuçlar çok hızlı bir şekilde her türlü değerlendirilmek suretiyle Cumhurbaşkanımızın önünde olacak, başka kişiler tarafından sayılmayacağı için mahremiyet ihlal edilmeyecek, kişilere değil ilçelere göre uyarlandığı için kesinlikle hangi kişinin kime oy verdiği belli olmayacak ve Cumhurbaşkanımızın dışında hiç kimse tarafından görülmemiş olacak. Sonrasında da bu sistemin izleri, birtakım bilgiler bilgisayarlarda kalmasın diye sistem kendini infilak ettirecek” diye konuştu.

Erdoğan gördükten sonra kendini imha edecek! ile ilgili etiketler AK Parti temayül yoklaması yeni sistem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.