Erdoğan geleneği

Ramazan’da bir vatandaşın evine misafir olarak iftar açmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın çok uzun yıllardır sürdürdüğü bir gelenek. Bu geleneğin ayrılmaz bir parçası da yer sofrası.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı ev ziyaretlerinde yemek yenecekse mutlaka yer sofrasını tercih ediyor. Bu yıl da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ramazanın ikinci iftarında Ankara'nın Mamak ilçesinde oturan bir ailenin misafiri oldu.

Erdoğan geleneği

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu bir aileyle iftar yaptı. Yer sofrasındaki yemeğin ardından evdekilerle çay içip sohbet eden Erdoğan çifti, çocuklara tablet hediye etti. Bunun üzerine Twitter fenomenlerinden @nadirfotograf hesabı da Erdoğan ve eşinin 1999 yılında bir aileyle yer sofrasında yemek yerken fotoğrafını paylaştı.

Erdoğan geleneği - Resim : 2

Erdoğan geleneği ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan iftar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.