Erdoğan, depremzede annenin isteğini geri çevirmedi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki deprem sonrası hastanede tedavi gören bir depremzede anneyi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaralı anne çalışan iki oğlunun yanına gelmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin almasını istedi. Erdoğan bu talep üzerine annenin yanında olan polis oğlu ve Trabzon'da bir şirkette muhasebecilik yapan diğer oğlu için izin ayarladı.

Annenin Trabzon'daki oğlu için şirket müdürünü arayan Erdoğan, "Ben senin yanındaki bir kardeşimizin annenisin yanındayım. Ahmet Can senin personelin. Muahasebe bölümündeymiş. Şimdi ona sen bi 15 gün izin ver. O annesinin hizmetinde bulunsun. Zaten çok özlemişler. Hele, hele de şimdi bir depremzede olarak da bir darbe yemiş. Sen şimdi Ahmet'e söylüyosun Ahmet'i hemen annesinin yanına yollyorsun. " deyirek yaralı annenin isteğini yerine getirdi.

Erdoğan, depremzede annenin isteğini geri çevirmedi... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.