Erdoğan çiftinin 43. evlilik yıldönümü! Tanışmalarına Şule Yüksel Şenler aracı olmuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan, bugün evliliklerinin 43. yılını kutluyor. Erdoğan çifti nasıl tanıştı? İşte yazar Şule Yüksel Şenler'in anılarından, Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın 43. yıl önce başlayan birlikteliklerinin hikayesi...

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan çiftinin 43. evlilik yıldönümü.

Erdoğan çiftinin 43. evlilik yıldönümü! Tanışmalarına Şule Yüksel Şenler aracı olmuştu

Erdoğan çiftini 43 yıl önce tanıştıran ve yuva kurmalarına vesile olduğunu söyleyen yazar Şule Yüksel Şenler, o anektodu şu sözlerle anlatmıştı:

"1967 - 1968 yıllarında Emine Hanım'la tanıştık. Çok aktif, kültürel sahalarda çalışmasını seven birisiydi. Beraberliğimiz ve çalışmamız oldu. Ben tesettüre gireli birkaç yıl olmuştu. Emine Hanım ile Tayyip Bey'in karşılaşmalarına ben neden oldum. Erbakan Taksim'de konuşuyordu. Tayyip Bey anons yapıyordu. Yine coşturucu şiirler okuyup gelenleri takdim ediyordu. Biz ön sıradaydık.

Erdoğan çiftinin 43. evlilik yıldönümü! Tanışmalarına Şule Yüksel Şenler aracı olmuştu - Resim : 2

 

Karşılıklı bir çekim oldu. Sonra Emine'ye 'Ne oldu yüzün kızardı' dedim. O da 'Ben o zatı rüyamda gördüm. Benim onunla evleneceğim söylendi' diye yanıt verdi. Tayyip Bey'le konuştum. Onun da niyeti olduğunu anlayınca birliktelikleri oldu."

 

Erdoğan çiftinin 43. evlilik yıldönümü! Tanışmalarına Şule Yüksel Şenler aracı olmuştu - Resim : 3

Erdoğan çiftinin 43. evlilik yıldönümü! Tanışmalarına Şule Yüksel Şenler aracı olmuştu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan evlilik yıldönümü Şule Yüksel Şenler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.