Erdoğan, BM'deki oylamayı böyle takip etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Volkan Bozkır'ın seçildiği BM 75. Genel Kurul Başkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasını izledi.

Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına Türkiye'nin adayı eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır seçildi.

BM Genel Kurulunda yapılan seçimde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle üye ülkelerin temsilcileri salona kendilerine ayrılan saat diliminde tek tek alındı ve oylarını kullandı. Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu da salona gelerek oyunu kullandı.

SİNİRLİOĞLU'NU ARADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinirlioğlu'nu arayarak oylamadan dolayı tebrik etti.

Erdoğan; ''Hayırlı uğurlu olsun. Emekler boşa gitmedi. Güzel bir oylama. Kutluyorum sizleri.'' ifadelerini kullandı.

Görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile BM 75. Genel Kurul Başkanlığına seçilen Türkiye'nin adayı eski AB Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır da hazır bulundu.

Erdoğan, BM'deki oylamayı böyle takip etti! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan oylama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.