Erdoğan 'Bir ihtimal' diyerek duyurdu: Atatürk Havalimanı'ndaki pistler kalacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda yapılan Millet Bahçesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bir ihtimal Atatürk Havalimanı'ndaki pistler kalacak!" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gençlerle buluşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"PİSTLERİN DIŞINDAKİ ALANLARI ÇOK DAHA FARKLI YEŞİL ALAN HALİNE GETİRECEĞİZ"

Erdoğan Atatürk Havalimanı'na yapılacak olan Millet Bahçesi'ne ilişkin konuştu ve şunları ifade etti:

"İnşallah çok edecek. Gelip orada hafta sonlarını geçirebilecek aileler olacak. Oyun parkları, kültür merkezleri ile orası ciddi bir güç devşirecek. O bölge zaten Millet Bahçesi noktasında fakir. Bir ihtimal Atatürk Havalimanı'ndaki pistler kalacak. Ama pistlerin dışındaki yeşil alanları çok daha farklı yeşil alan haline getireceğiz. 29 Mayıs kutlamasını bu sene orada yapacağız"

 

Erdoğan 'Bir ihtimal' diyerek duyurdu: Atatürk Havalimanı'ndaki pistler kalacak! ile ilgili etiketler Erdoğan Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Atatürk Havalimanı pist
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.