"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'ın NATO zirvesindeki selamlaşması Türkiye düşmanlarının çirkin emellerine alet edildi. Selamlaşmadan bir kare fotoğrafı organize şekilde servis eden FETÖ'cüler ve yabancı basın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Brüksel'de gerçekleşen NATO zirvesinde ABD Başkanı Joe Biden, oturum başlamadan hemen önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına giderek selam verdi. Yumruk tokuşturan iki lider bir süre ayaküstü sohbet etti.

Ancak bu dostane selamlaşma, yabancı basın ve FETÖ'cüler marifetiyle uluslararası bir karalama kampanyasına dönüştü.

"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası!

 

Sosyal medyada FETÖ'cülerin başını çektiği bir grup, o selamlaşmaya ilişkin Reuters tarafından yayımlanan bir kare üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdı.

Erdoğan'ın ayağa kalkışı sırasında Biden'ı selamlama anı, Reuters'ın servis ettiği tek kare üzerinden "Erdoğan, Biden'ın elini öptü" şeklinde organize bir kara propaganda malzemesi olarak kullanıldı.

 

"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası! - Resim : 2

 

"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası! - Resim : 3

 

 

"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası! - Resim : 4

 

AA FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Diğer yandan, selamlaşmaya ilişkin pekçok fotoğraf bulunmasına rağmen yabancı basın ve Türkiye karşıtı çevrelerin ısrarla söz konusu görseli tercih etmesi de maksatın ne olduğunu gözler önüne serdi.Reuters'ın, uluslararası yayın kuruluşlarıyla paylaştığı fotoğraflar, kirli algı operasyonunun parçası olarak kullanılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Joe Biden'ın ilk görüşmelerine ait detaylı görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından paylaşıldı.

"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası! - Resim : 5

 

 

 

"Erdoğan, Biden'ın elini öptü" yaygarası! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan nato zirvesi Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.