Erdoğan, altılı masa ile ortak kurban keserse... "Ben bir daha bunlarla danaya falan girmem"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarını taklit etmesiyle ünlü Muhammed Nur Nahya'nın kurban bayramı videosu gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını taklit etmesiyle tanınan Muhammed Nur Nahya'nın son videosu izleyenleri güldürdü. 

Kurban Bayramı'nda çektiği son videosunda Nahya, Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu ve 6'lı masa ile ortak kurban kesmesini konu edindi.

"BEN BİR DAHA BUNLARLA DANAYA FALAN GİRMEM, BU SON OLDU"

Videoda Erdoğan'ın "Bay Kemal'lerin 6'lı ekibiyle danaya girelim dedik. Beni de 7. hisse olarak aldılar. Bıçağı aldım elime danayı tam kesicem. Bay Kemal'e tekbir getir diyorum "O ne nerden getireyim." diyor. O esnada Nebati geldi. Diyor ki "Başkanım kurbanın gözündeki parıltıya bak kesmesek mi?" Bahçeli köşede et bekliyor. Açlıktan kıyılmış 'püskevit' yiyor. Ben bir daha bunlarla danaya falan girmem. Bu son oldu." sözleri izleyenleri gülümsetti.

 Erdoğan, altılı masa ile ortak kurban keserse... "Ben bir daha bunlarla danaya falan girmem" - Resim : 2

Erdoğan, altılı masa ile ortak kurban keserse... "Ben bir daha bunlarla danaya falan girmem" ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı muhammed nur nahya taklit

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.