Erdoğan, Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Zagulba Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.

erdogan-aliyev2

İki lider toplantının ardından basın açıklaması yaptı. İki ülke arasındaki işbirliğine dikkat çeken Erdoğan, Azerbaycan-Türkiye dayanışmasının önem arz ettiğini söyledi.

Ticaret hacminin kısa sürede 5 milyar dolara çıkması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı iki ülke ilişkilerinin güçlenerek devam ettiğini belirtti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Türkiye-Azerbaycan arasında 1,6 milyar dolar ticaret hacmi inanıyorum ki kısa zamanda 5 milyar doları yakalar. Siyasi, askeri, ekonomik, ticari, kültürel tüm bu alanlarda Türkiye-Azerbaycan ilişkileri güçlenerek devam ediyor. Son dönemde savunma sanayiindeki dayanışmamız büyük önem arz ediyor. Turizmde daha değişik adımlar atma noktası. Türkiye-Azerbaycan'ın bu dayanışması uluslarası alanda da yapılan dayanışma da çok önemli. Önümüzde Expo var, Türkiye bu alanda da Azerbaycan'a yardımda bulunacak.

Erdoğan, Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi! ile ilgili etiketler Erdoğan aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.