Erdoğan'dan TANAP müjdesi! Haziran'da açılıyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Can Azerbaycan inşallah bölgesinin istikrar abidesi olarak parlamaya devam edecektir. Azeybaycan'la müşterek çalışmaya devam edeceğiz ve bu konuda kararlılığımız tamdır. Aliyev seçim sonrası ilk ziyaretini ülkemize yaptı, ben de inşallah ilk ziyaretimi ülkelerine yapacağım.

HAZİRAN'DA TANAP'IN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

Önümüzdeki en büyük proje TANAP'ın yakın zamanda açılışını yapacağız. İnşallah haziran ayının başlarında gerçekleşecek. Güney gaz koridorunun önemli bir parçası olan TANAP, bütün Avrupa'nın enerji güvenliğine katkı yapacaktır. Azerbaycan Türkiye'de en büyük yatırımcı haline geliyor. Ekonomik ve ticari ilişkilerimizin ileriye taşınması önceliktir. Bugün önemli bir adım attık.

Önümüzdeki dönemde yeni projeler var. Bunları da hayata geçireceğiz. Bunların içinden en önemlisi tabii ki yerli paraya geçişimizdir.

Erdoğan'dan TANAP müjdesi! Haziran'da açılıyor... ile ilgili etiketler Erdoğan aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.