Erdoğan, Akşener'in 28 Şubat konuşmasını grup toplantısında izletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü grup toplantısında 'Başbakanlığa adayım' çıkışıyla gündeme gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 28 Şubat sürecine ilişkin sözlerini hatırlattı. Erdoğan'ın izlettiği videoda Akşener'in 28 Şubat kararları için, "Başka çaresi yok, uygulanacak" ifadelerine yer verdiği görüldü.

TBMM'nin yeni yasama dönemine başlamasının ardından partiler grup toplantılarını gerçekleştirmeye başladı. Geçtiğimiz gün CHP ve MHP'nin grup toplantılarının ardından bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'teki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Başbakanlığa adayım" sözleri vardı. Akşener'e "Hayali makama talip oldu" diyen Erdoğan, arşiv görüntülerini izletti.

AKŞENER'İN 28 ŞUBAT AÇIKLAMALARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İçişleri Bakanı olduğu dönemde 28 Şubat kararlarıyla ilgili 32. Gün'e verdiği röportajı izletti. Söz konusu röportajda İYİ Parti lideri Meral Akşener şu ifadeleri kullanıyor:

"Milli Güvenlik Kurulu kararlarına imza atanlardan biri de bendim ve uygulanacak. Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum. Başka çaresi yok, uygulanacak. İçişleri Bakanı olarak benim görev alanıma düşen ki, büyük bir çoğunluğu da bize düşüyor bu işin. MGK'nın kararlarının uygulanması gerekir, ben uygulayacağım." 

Erdoğan, Akşener'in 28 Şubat konuşmasını grup toplantısında izletti ile ilgili etiketler Meral Akşener 28 Şubat İYİ Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan ak parti grup toplantısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.