Erdoğan: AK Parti sahada olacak!

AK Parti'nin yeni MKYK üyelerinin belirlendiği 7. Olağan Kongresi çarşamba günü gerçekleştirildi. Kongre sonrası toplanan yeni MKYK'ya verilen mesajlar da ortaya çıktı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yönetime ilk talimatının "Artık masa başında değil, sahada olacağız." olduğunu yazdı.

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi'nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni MKYK üyeleri ile AK Parti Genel Merkezi’nde ilk toplantısını yaptı. Yeni yönetimin belirlendiği toplantıda Erdoğan ilk talimatını verdi.

"ARTIK SAHADA OLACAĞIZ"

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk talimatının “Artık masa başında değil, sahada olacağız. AK Parti sahada olacak” olduğunu aktardı.

ERDOĞAN'IN MORALİ YÜKSEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MKYK konuşmasında “2023 bir dönüm noktası olacak” dediğini belirten Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK toplantısında kongreye ilişkin çok kısa bir değerlendirme yapıyor. Memnuniyetini belirtiyor. Kongre yoğunluğuna rağmen moralinin yüksek olması dikkati çekiyor." dedi.

SELVİ'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Erdoğan: AK Parti sahada olacak! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti MKYK
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.