Erdoğan AK Parti İl Başkanlığı'ndan ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve bazı belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdiği İstanbul İl Başkanlığı'dan gece 23.00 sıralarında ayrıldı. Erdoğan çıkışta bazı vatandaşlarla sohbet etti. Engelli çocuğunu okutmak isteyen babayı dinleyen Erdoğan ilgilenilmesi için talimat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarıyla yaptığı basına kapalı görüşmelerin ardından gece 23.00 sıralarında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan çıkış yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini bekleyen ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların yanına  gitti.

Erdoğan, bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirirken bazılarının da  sorunlarını dinleyerek not aldı.

Trafik kazası sonucu engelli olan çocuğunun eğitimiyle ilgili sorun yaşadığını ifade eden bir vatandaşı dinleyen Erdoğan beraberindekilere konuyla ilgilenmeleri için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre sonra AK Parti İl Başkanlığından ayrıldı.

Erdoğan AK Parti İl Başkanlığı'ndan ayrıldı! ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.