Erdoğan ailesinden Prof. Dr. Taşçıoğlu için taziye ilanı: Her zaman hayırla ve duayla yad edeceğiz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün akşam koronavirüse yenik düşen Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için gazeteye taziye ilanı verdi. İlanda, "Hastalarına şifa dağıtırken yakalandığı Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitiren kıymetli hocamızı her zaman saygıyla, hayırla ve duayla yad edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için gazeteye taziye ilanı verdi.

İlanda şu ifadelere yer verildi: 

"Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı dolayısıyla derin bir üzündü içindeyiz.

Hastalarına şifa dağıtırken yakalandığı Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitiren kıymetli hocamızı her zaman saygıyla, hayırla ve duayla yad edeceğiz.

Bugüne kadar binlerce hastanın şifa bulmasında, binlerce öğrencinin yetişmesinde büyük emeği olan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun müşfik bir hekim, fedakar bir hoca, iyi bir insan olarak hatırlayacağız.

Cemil Taşçıoğlu Beyefendiye Allah'tan rahmet niyaz ediyor, başta ailesi olmak üzere sevenlerine, öğrencilerine, sağlık camiasına ve milletimiza başsağlığı diliyoruz."

Erdoğan ailesinden Prof. Dr. Taşçıoğlu için taziye ilanı:  Her zaman hayırla ve duayla yad edeceğiz...

CEMİL TAŞCIOĞLU KİMDİR?

İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Genel Dahiliye Bilim Dalı Profesörü olan Cemil Taşçıoğlu, İstanbul Tıp Fakültesi mezunlarına Semiyoloji, Dikey Koridor 2 ve Medical Skills Laboratory 2 gibi dersler vermiştir. Taşçıoğlu’nun ayrıca, çeşitli dergilerde yayınlanan birçok makalesi bulunmaktadır. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun yaşı ile ilgili bilgi internette yer almıyor.

 Cemil Taşçıoğlu'nun “İç Hastalıkları Vaka Derlemeleri”, “Klinisyenin İç Hastalıkları Rehberi – Pratik Yaşam” adlarında kitapları olduğu biliniyor.

 VEFATINI OĞLU DUYURDU

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatını oğlu Onur Taşçıoğlu, Twitter'dan "Canim babam Prof.Dr.Cemil Tascioglu’nu kaybettik. Hepimizin basi sagolsun." ifadeleriyle duyurdu.

Erdoğan ailesinden Prof. Dr. Taşçıoğlu için taziye ilanı: Her zaman hayırla ve duayla yad edeceğiz... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Koronavirüs Korona Gazete İlan Cemil Taşçıoğlu taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.