Erdoğan affetmişti! Bugün son nefesini verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürekli hastalık hali nedeniyle 2015'de affedilen Akcanlı, hastanede vefat etmesinin ardından bugün toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli hastalık hali nedeniyle cezasını affettiği Denizlili hükümlü Mustafa Akcanlı hayatını kaybetti.

Denizli'deki özel bir hastanede tedavisine devam edilen ve son günlerde durumu ağırlaşan 57 yaşındaki Akcanlı, dün yaşamını yitirdi.

Akcanlı'nın cenazesi, Cevherpaşa Camisi'nde kılınan namazın ardından Kale Mezarlığı'nda toprağa verildi.

resize_20180312_2_29189462_31583844

Denizli'nin Kale ilçesinde evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından hüküm giyen, 10 yıl cezaevinde kaldıktan sonra kolon kanseri teşhisi konan Akcanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Mart 2015'te sürekli hastalık hali nedeniyle affedilmişti.

Erdoğan affetmişti! Bugün son nefesini verdi... ile ilgili etiketler Erdoğan cezaevi vefat mustafa akcanlı hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.