Erdoğan açıklamıştı... Konut kredisi indi, ev fiyatları uçtu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde konut kredisi paketinin detaylarını açıklamasının ardından ilan sitelerinde yer alan evlerin fiyatları da yükseldi. Eski AK Parti milletvekili Şamil Tayyar duruma tepki göstererek, "Hangi ara bu kadar vicdansız olduk?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında, müjde vererek açıkladığı konut kredisi paketinden, yeni konut alacaklara indirimli faiz oranı çıktı. 

3 ayrı paketten oluşan teşvik paketinin açıklanmasının ardından, ilan sitelerinde yer alan ev fiyatlarında yükseliş görüldü.

Konut satışlarının artırılması için hazırlanan paketi Erdoğan, sokacaklarını ve 0,89 ile 0,99 faizle finansman sağlayacaklarını söyledi.

Erdoğan açıklamıştı... Konut kredisi indi, ev fiyatları uçtu

KREDİ FAİZ ORANI DÜŞTÜ, FİYATLAR FIRLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi paketini açıklamasının ardından internetteki konut fiyatlarında hemen bir artış gerçekleşti. Bazı ev fiyatları iki katına çıkarken bazılarında da bir miktar artış görüldü.

Erdoğan açıklamıştı... Konut kredisi indi, ev fiyatları uçtu - Resim : 2

TAYYAR: HANGİ ARA BU KADAR VİCDANSIZ OLDUK?

Konuyla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan eski AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, "Kararın mürekkebi kurumadan, üzerine güneş doğmadan konut fiyatları artmaya başladı. Hangi ara bu kadar vicdansız olduk?" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Erdoğan açıklamıştı... Konut kredisi indi, ev fiyatları uçtu ile ilgili etiketler konut fiyatları konut faiz kredileri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.