Erdoğan: Açıklamaları gerçeği yansıtmıyor! İade-i ziyaret iptal

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MKYK’da Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’nun basında yer alan açıklamalarına tepki gösterdiği öne sürüldü. İddiaya göre Erdoğan, “Temel Bey’in açıklamaları maalesef gerçeği yansıtmıyor. Biz bu görüşmede yalnızdık, bir tek Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görüşmesi "koltuk krizi" yaşandığı iddiasıyla çok konuşulmuştu.

“TEMEL BEY’İN AÇIKLAMALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmenin ardından basına konuşan Karamollaoğlu'nun açıklamalarından rahatsız olduğu öne sürüldü. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda “Temel Bey’in açıklamaları maalesef gerçeği yansıtmıyor. Biz bu görüşmede yalnızdık, bir tek Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu” ifadesini kullandı.

"İADE-İ ZİYARET DÜŞÜNÜYORDUM, BU SAKIT OLDU"

Karamollaoğlu’nun bir tek yüzde 50+1’e ilişkin açıklamasının doğru olduğunu, onun dışındaki konuşmaların geçmediğini aktaran Erdoğan’ın, “Dediği tek doğru orasıydı. Bunun dışındaki açıklamalarından maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede yalnızdık, bir tek Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Erdoğan: Açıklamaları gerçeği yansıtmıyor! İade-i ziyaret iptal ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet Partisi 50+1
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.