"Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, "Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde" ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99'uncu yıldönümünde başkentte kutlamalar Anıtkabir’de başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir’e çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kortejde, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bakanlar bulunuyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de devlet erkanıyla birlikte Aslanlı Yol'da yürüdü.

"Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde"

Aslanlı Yol'daki yürüyüşün ardından Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir tören alanındaki vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

"Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde" - Resim : 2

Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

"CUMHURİYET EMİN ELLERDE"

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Türkiye’yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir." ifadelerini kullandı. 

"Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde" - Resim : 3

ERDOĞAN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı Ay Yıldız Projesi Temel Atma Töreni ile Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ne katılacak.

 

 

 

"Türkiye'yi parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde" ile ilgili etiketler Erdoğan Anıtkabir 30 Ağustos ziyaret zafer bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.