Emre Belözoğlu'na Bundesliga patentli yardımcı; Erdinç Sözer

Emre Belözoğlu teknik ekibe Bruno Labbadia'nın sağ kolu Erdinç Sözer'i getirdi. 52 yaşındaki yardımcı antrenör, "Kalan haftalarda da Fenerbahçe’ye her şeyimi vermek istiyorum. Çok zamanımız yok. Ligin kalan sürecinde elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun yardımcılığına Erdinç Sözer getirildi ve böylece UEFA Pro-Lisans krizi çözüldü. Bugün takımla ilk antrenmanona çıkan Sözer, "Kalan haftalarda da Fenerbahçe’ye her şeyimi vermek istiyorum. Çok zamanımız yok. Ligin kalan sürecinde elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

Pro-Lisanslı çalıştırıcı, “Bu imkanı bulduğum için teşekkürler. Emre’ye yardımcı olmak, kalan haftalarda da Fenerbahçe’ye her şeyimi vermek istiyorum. Çok zamanımız yok. Ligin kalan sürecinde elimizden geleni yapmalıyız. İnşallah beraber başarılı olacağız. İstekli bir şekilde bugün güzel bir idman yapalım. Güzel bir başlangıç dileğiyle” şeklinde konuştu.

Sözer'i idman öncesi oyunculara tanıtan Belözoğlu ise "Erdinç hocam aramıza katıldı. Bundesliga ve Almanya’nın diğer liglerinde de yıllarca görev yapmış ve Türkiye’de de bir dönem Fenerbahçe’de bizlerle beraber olmuştu. Tecrübeli ve bize çok faydasının olacağına inanıyorum. Ailemize hoş geldin” ifadelerini kullandı.

ERDİNÇ SÖZER KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu olan Sözer antrenörlük kariyerine 2003 yılında Almanya'nın Darmstadt takımında genç takımı çalıştırarak başladı. 2008-09 sezonunda Bayer Leverkusen'de Michael Skibbe sonrası başa geçen Bruno Labbadia'nın yardımcılığını yapan 52 yaşındaki çalıştırıcı Hamburg'da da Labbadia'nın sağ koluydu. Sözer, Alman teknik adamla Greuther Fürth, Stuttgart, Wolfsburg ve son olarak Hertha Berlin'de çalıştı.

Emre Belözoğlu'na Bundesliga patentli yardımcı; Erdinç Sözer

Emre Belözoğlu'na Bundesliga patentli yardımcı; Erdinç Sözer ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Erdinç Sözer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.