Erdemoğlu’ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na dev bağış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ve kendisinin de 7 maaşıyla destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyası'na destekler sürüyor. Bünyesinde Dinarsu, Merinos gibi dev halı şirketleri ile SASA Polyester A.Ş.’yi barındıran Erdemoğlu Holding’den, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganlı kampanyaya 3 ayaklı dev destek geldi.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Milli Dayanışma Kampanyası'na 3 milyon TL ile katıldıklarını açıkladı.

Erdemoğlu ayrıca, koronavirüs salgını nedeni ile yaşanan bu belirsizlik ve kriz sürecine rağmen holding bünyesinde hiçbir işçinin işten çıkartılmayacağını ve ücretlerinde de herhangi bir kesinti yapılmayacağını söyledi.

14 BİN GIDA PAKETİ

Holding son olarak, 3’er bini Gaziantep ve Adana ile geri kalanı da Holding şirketlerinin bulunduğu 10 ilde olmak üzere valiliklere toplam da 14 bin koli gıda paketi bağışında bulundu.

İbrahim Erdemoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bu konuda resmi bir mektup göndererek taahütlerini devletin zirvesinde kayda geçirdi.

DEV YATIRIMLAR

Son covid-19 krizinde Adana'da, yılda ürettiği 700 bin ton polyesterin yüzde 70’e yakınını sağlık, hijyen ve tıbbi ambalaj sektörüne satmaya başlayan SASA mayısta 2. ve haziranda da 3. fazlarla kapasitesini 1,4 milyon tona çıkaracak. Adana merkezli Sasa, Polyester, elyaf, filament, polyester bazlı polimerler, ara ürünler ve özellikli ürünler konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden. Daha önce devlet teşvikleri sürecini netleştiren şirket arsa tahsis süreci de tamamlandığında Yumurtalık bölgesinde dünya şirketleri ile dev bir petrokimya tesisi kurmak için de hazırlıklarını tamamladı.

Erdemoğlu’ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na dev bağış ile ilgili etiketler Türkiye Koronavirüs milli dayanışma kampanyası Erdemoğlu Holding bağış yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.