Erdemir çelikhane ünitesinde patlama! Yaralı işçilerin isimleri belirlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde patlama sesleri duyuldu. Erdemir Çelikhane Ünitesinde gaz sıkışması sonucu yaşanan patlamada 4 işçi yaralandı. Yaralı işçilerin kimlik bilgileri kesinleşti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu gece patlama sesleri duyuldu.

Zhaber'in edindiği bilgilere göre; Erdemir Çelikhane Ünitesinde henüz nedeni bilinmeyen nedenle azot gazı patlaması meydana geldi.

Patlamada işçilerden Doğukan Bilir (24), Fatih Oktay ve Kesim Demirer’de küçük çaplı yanıklar oluştu. Remzi Mutlu (40) ise patlamanın etkisiyle yayılan gazdan etkilendi.

Erdemir Göztepe Hastanesi'nden gelen ambulanstaki sağlık ekipleri yanıkları hafif olan Bilir ile gazdan etkilenen işçilere ayakta müdahale etti. Yaralılardan Bilir, Oktay ve Demirer hastaneye kaldırıldı.

 

Erdemir çelikhane ünitesinde patlama! Yaralı işçilerin isimleri belirlendi ile ilgili etiketler Zonguldak Ereğli patlama erdemir çelikhane ünitesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.