Erciyes Anadolu Holding'e neden çamur atıyorlar?

Boydak Ailesi'nin FETÖ irtibatı nedeniyle TMSF tarafından el konulan Boydak Holding'in adı değiştirildi. Kayseri merkezli şirket bundan sonra yoluna Erciyes Anadolu Holding olarak devam edecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 2016'dan bu yana yönetilen Boydak Holding'de isim değişikliğine gidildi. Şirketin yeni isminin, düzenlenen törenle Erciyes Anadolu Holding olduğu duyuruldu.

Şirketin isim değişikliğiyle ilgili TMSF Başkanı Muhittin Gülal, holding binasında basın toplantısı düzenledi. Şirketin yeni logosu da lansmanda kamuoyu ile paylaşıldı.

Erciyes Anadolu Holding'e neden çamur atıyorlar?

SİMGE ERCİYES DAĞI

Diğer yanan şirketin belirlediği yeni logo bazı medya kuruluşları tarafından tartışmaya açıldı.

Logonun FETÖ'nün bankası olan Bank Asya'nın logosuna benzediği iddiası ortaya atıldı.

Ancak bu iddiaya, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den sert yanıt geldi.

Alpaslan Baki Ertekin iddiaları reddederek, "Erciyes Anadolu Holding’in yeni logosu için birilerine milyonlar vermişiz. Bunu yazan internet sitesine diyorum ki “Müddei iddiasını ispatla mükelleftir" yoksa sizi müfteri ilan edeceğiz. Logo ekibimiz tarafından 1 kuruş ödenmeden yapılmıştır. Gerçekle ilgilenenlere duyurulur" ifadelerini kullandı.

Ertekin sözlerine şöyle devam etti;

"Bir de Erciyes Dağı iki zirvedir. Logomuz Erciyes dağının iki zirvesini resmeder. Eski bir bankanın A harfi logosu ile iki zirveli Erciyes dağını resmeden logomuzu aynı demek özel bir hayal gücüne sahip olmayı ya da medya satınalma ajansımıza karşı özel bir husumeti gerektirir."

Erciyes Anadolu Holding'e neden çamur atıyorlar? - Resim : 2

 

Erciyes Anadolu Holding'e neden çamur atıyorlar? ile ilgili etiketler TMSF Boydak Holding Erciyes Anadolu Holding
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.