Ercan Yalçıntaş dizileri neler? Kimdir? Neden öldü?

Ercan Yalçıntaş dizileri neler, kimdir ve neden öldüğü vatandaşlar araştırıyor. Geçtiğimiz gün ölüm haberi ile yıkılan sevenleri ardından Ercan Yalçıntaş dizileri neler, kimdir ve neden öldüğünü sizler için araştırdık.

Ercan Yalçıntaş kimdir, çektiği diziler neler ve ve neden öldüğünü sizler için derledik. Ani ölümü ile herkesi yasa boğan Ercan Yalçıntaş’ın hayatı ve yaptığı işleri sizler için araştırdık. İşte evinde ölü bulunan bşarılı oyuncu hakkında detaylı bilgiler…

Ercan Yalçıntaş kimdir?

Ercan Yalçıntaş, 1983 yılında doğmuştur. 38 yaşındaki oyuncu Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde okuyup eğitimini tamamlayan Ercan Yalçıntaş ardından birçok başarılı dizide yer almıştır. Bursa'da Osmangazi ilçesinde yaşamını sürdürmekte olan oyuncu, sara hastasıydı. Başarılı oyuncunun, 24 Ocak günü evinde cansız şekilde annesi tarafından bulundu.

Ercan Yalçıntaş kimdir? Çektiği diziler neler? Neden öldü?

 Yalçıntaş'ın Yalçıntaş'ın sahte içki nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülmektedir. Ayrıca Yalçıntaş’ın yatağının başında ise çok sayıda kolonya şişesinin olduğu tespit edildi. Kesin bir sonuç için Yalçıntaş cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştır.

Ercan Yalçıntaş Dizileri

-Payitaht,

-Eve Dönüş,

-Arka Sokaklar,

-Vatanım Sensin,

-Türkan gibi dizilerde yer almıştır.

Ercan Yalçıntaş dizileri neler? Kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler Ercan Yalçıntaş kimdir kaç yaşında nerelidir neden oldu dizileri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.