Ercan Güven, Fenerbahçe'yi bekleyen tehlikeyi yazdı

Ercan Güven: "Bir Kadıköy hezimeti daha yeter da artar. Fırtına kopar… Hem de en amiyane tarafından. Güçlü, varlıklı, Fenerbahçe’ye sevdalı bir figürü ezmeye çalışmak, hepimizin şehvet duyarak yapacağı bir eylem olacaktır. En başta sayın Ali Koç unutmasın bunu."

Milliyet yazarı Ercan Güven, bugünkü köşesinde Fenerbahçe'yi bekleyen tehliklere işaret etti. Güven, "Gelecek mağlubiyette sıra Ali Koç’a geldiğinde iki kere düşünmesini tavsiye ederim Fenerbahçe Stadı’nın mimarı Aziz Yıldırım’ı bile harcamış Fenerbahçe camiasına..." dedi.

Kadıköy'de alınan kötü sonuçlar devam ederse ve bu sezon da şampiyonluk gelmezse Başkan Ali Koç'un bile gözünün yaşının bakılmayacağının altını çizen Güven, şunları yazdı:

"Fenerbahçe’den kazanan çok, kaybeden bir kişi… Lakin eleştiri bordroya göre yapılmıyor bu alemde. Sonu Fenerbahçe başkanı Ali Koç’a kadar uzanacaktır ki, eli kulağındadır bilesiniz.

Bir Kadıköy hezimeti daha yeter da artar.
Fırtına kopar… Hem de en amiyane tarafından. Güçlü, varlıklı, Fenerbahçe’ye sevdalı bir figürü ezmeye çalışmak, hepimizin şehvet duyarak yapacağı bir eylem olacaktır. En başta sayın Ali Koç unutmasın bunu.
Alanla verene benzer muamele adaletli midir bilemem.
Ama vahimdir.
Çünkü Ali Koç’a bizim soracaklarımızdan daha önemlisi onun kendisine soracağı sorudur.
Basit bir soru:
“Ne istediniz de yapmadım”?
Ve doğal sonucu; durum tespiti:
“Niye paramla rezil olayım”?
Evet… Bir tek başkan var Fenerbahçe endüstrisinden nakit nemalanmayan. Manevi deseniz, o da yok. Kaç tane “elli milyon dolar” verdiğini, kaç tanesini kasanın arka kapısından soktuğunu hatırlamıyoruz artık.
Hata yapmadı mı Ali Bey?
Yaptı.
Peki Ali Koç’un tamamen hata olan ilk iki sezonundan bugüne uzanan ne kaldı?
Hiçbir şey. Sadece telafi değil, kazıdı ortadan kaldırdı eski hataları.
Şu pandemi ortamında Fenerbahçe’yi ayakta tutmak için ne banka bıraktı, ne kanka! Transfer gani, hoca yeni, sportif direktör kulübün kılcal damarlarını bilen biri.
En son hakemlere bile çattı “saçmalamayı” göze alarak! Daha ne yapsın?
Sonuç?"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Ercan Güven, Fenerbahçe'yi bekleyen tehlikeyi yazdı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Emre Belözoğlu ercan güven
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.