Erbilli gazeteciden CHP'ye yalanlama: Öyle bir şey konuşulmadı!

CHP heyeti Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nde temaslarını sürdürüyor. Barzani ile OBİT'i görüştüklerini söyleyen Oğuz Kaan Salıcı'ya Erbilli gazeteciden yalanlama geldi: Öyle bir şey konuşulmadı.

CHP heyeti, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile temaslar gerçekleştiriyor. Program dahilinde, Barzani, Talabani ve diğer önemli isimlerle görüşmeler yapılmakta. 

IRAKLI GAZETECİ CHP HEYETİNİ YALANLADI

CHP Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı ve CHP heyetinin Barzani ile görüşmede olduğu görülen resmin üzerine 'Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı'nı (OBİT) konuşuyoruz.' ifadelerine yer verdi. 

Erbilli (Irak) gazeteci Rasan Remzi ise, bu tweet'i rt'leyerek 'CHP heyeti Barzani görüşmesinde OBİT projesi diye bişey konuşulmadı.' bilgisini paylaştı. 

Erbilli gazeteciden CHP'ye yalanlama: Öyle bir şey konuşulmadı!

Erbilli gazeteciden CHP'ye yalanlama: Öyle bir şey konuşulmadı! ile ilgili etiketler CHP Kürt Barzani gazeteci Erbil obit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.