Erbakan'ın yol arkadaşı Derviş Yıldırım secdede vefat etti

Milli Görüş'ün büyüklerinden ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşı olan Derviş Yıldırım namaz kılarken vefat etti. Yıldırım'ın vefat ettiği anlar caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

Milli Görüş'ün Lideri ve Refah-Yol Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşlarından olan Derviş Yıldırım cuma namazını kıldığı sırada rahatsızlandı.

Saadet Partisi Bayburt teşkilatında görev alan ve Milli Görüş camiasının büyüklerinden olan Yıldırım, namazını bozmadı ve secdede ruhunu Allah'a teslim etti.

MEMLEKETİ BAYBURT'TA TOPRAĞA VERİLDİ

2018 yılında bir ameliyat geçirdiği öğrenilen Derviş Yıldırım'ın cenazesinin memleketi Bayburt'ta toprağa verildiği öğrenildi.

VEFATI CAMİDEKİ KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan Derviş Yıldırım'ın cuma namazı sırasında vefat ettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Camideki kameraya yansıyan görüntülerde Yıldırım'ın son rekatta vefat ettiği görüldü.

Erbakan'ın yol arkadaşı Derviş Yıldırım secdede vefat etti

MİLLİ GÖRÜŞ CAMİASINDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Yıldırım'ın vefatı Milli Görüş camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Saadet Partisi'nin eski Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Temur, "Teşkilatımızın büyüklerinden, edebiyle, letafetiyle, nezaketiyle bizlere örnek olan, muvahhid bir Müslüman olduğuna şahitlik edeceğimiz adıyla müsemma Derviş Yıldırım amcamız cuma namazını kılarken emanetini teslim etti. RABBİMİZ Merhametiyle muamele buyursun. Mekânı cennet, makamı ali olsun." ifadesini kullandı.

İşte yapılan paylaşımlardan bazıları:

 

Erbakan'ın yol arkadaşı Derviş Yıldırım secdede vefat etti ile ilgili etiketler Saadet Partisi Milli görüş vefat namaz Derviş Yıldırım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.