Erbakan Vakfı'ndan skandal görüntülere sert tepki!

'Erbakan Ödülleri' programında verilen görüntülere Erbakan Vakfı'ndan sert tepki geldi. Erbakan Vakfı Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ten uzaklaştığı açıklaması yapılırken Erbakan Ödülleri'ndeki görüntülerin siyasi şov için olduğu ifade edildi.

Erbakan Vakfı'ndan gelen açıklama şu şekilde:
Saadet Partisi yönetim kademesi, Türkiye ve İslam Dünyası'nda yaşanan sorunlara odaklanmak, akılcı ve Milli Görüş çizgisine dayalı çözümler ortaya koymak yerine, Erbakan ailesi başta olmak üzere, Erbakan Vakfı'nda görev alan, Erbakan ailesine ve Erbakan ismine yakın duruş sergileyen binlerce parti mensubunu geçtiğimiz yıllar boyunca partiden uzaklaştırarak, kendi camiasını dışlayarak, haksız ve kuvvete dayalı uygulamalarla Milli Görüş fikriyatına taban tabana zıt olan yeni bir anlayışı siyasi rotalarına hakim kılmışlardır.

 

SAADET PARTİSİ ERBAKAN ÇİZGİSİNDEN UZAKLAŞTI
Bu noktada erken seçim kararı üzerine, alelacele ve siyasi düzlemde ilgi çekmeye yönelik olarak düzenlenen "Erbakan Ödülleri" adlı program üzerinden güç devşirme ve gündeme gelme yoluna gidilmesi samimiyetten uzak bir politikanın açık bir tezahürüdür. Özellikle Türkiye'de seçim sath-ı mahaline girildiği bir dönemde "Erbakan Ödülleri" ile Erbakanca duruş görüntüsü sergilenmeye çalışılması büyük ölçüde Saadet PartisiYönetiminin Erbakan çizgisinden uzaklaştığı gerçeğinin üzerini örtmeye yönelik bir adımdan ibarettir.

Erbakan Vakfı'ndan skandal görüntülere sert tepki! - Resim : 2

Erbakan Vakfı'ndan skandal görüntülere sert tepki! ile ilgili etiketler erbakan vakfı Açıklama erbakan ödülleri tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.